TYF Bölge Şampiyonası Kulübümüzde Yapıldı

> Türkiye Yelken Federasyonu Bölge Şampiyonası ve aynı zamanda Mayıs ayında yapılacak olan Federasyon Kupası için seçme yarışı özelleği de taşıyan yarışlar 20-23 Nisan 2016 tarihleri arasında Adana Yelken Kulübünde 10 ilden(Adana,Mersin,İskenderın,Antalya,Van,Bitlis,Kemer,Eğirdir,Alanya,Ankara)98 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. 
> Rüzgarın az olması sebebiyle 22 ve 23 Nisan günlerinde maalesef yarış yapılamadı ve sonuçlar ilk gün yapılan yarışlara göre belirlendi. 
> Yarışların 23 Nisan Çocuk Bayramına denk gelmesi sebebiyle Adana Yelken Kulübü tüm sınıflarada 23 Nisan özel ödülleri dağıttı ve çok uzaktan gelen Van ve Bitlis sporcularına Türkiye Yelken Federasyonunun göndermiş olduğu yelken kıyafetleri dağıtıldı. 
> 23 Nisan kutlamalarının ardından saat 16:30 da gerçekleşen ödül töreninde Adana spordan sorumlu vali yardımcısı Sn. Şükrü Çakır, Adana Milletvekili Sn. Zülfikar Tümer, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sn. Abdulkadir Ataşbak, Türkiye Yelken Federasyonu Yarış Gözlemcisi ve Adana Yelken Kulübü Başkanı Sn. Mustafa Tuyan, birçok bürokrat ve misfir hazır bulundu. 
> Kulüplerin hazırlanıp eve dönüş yoluna çıkmasıyla yarışlar son buldu.